Hjulgraver

Hjulgravere fra SANY redefinerer mobilitet, funksjonalitet og styrke

SANY SY155W Hjulgraver er en kompakt allround maskin med høy ytelse og presisjon. Selv om moderne teknologi og design står i høysetet er dette først og fremst en arbeidshest, som får jobben gjort gjennom styrke og nøyaktighet.

Sørlandet Bedriftsservice er en totalleverandør av gravemaskiner og vi har valgt å samarbeide med SANY fordi dette er gode maskiner med høy ytelse, til en fornuftig pris.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål, eller om du ønsker et uforpliktende pristilbud.

God komfort og oversikt

Alt vesentlig utstyr i SANYs hjulgravere har en nøye gjennomtenkt plassering, slik at arbeidsflyten skal gå naturlig. På et stort multifunksjonsdisplay vises all viktig informasjon på en enkel og oversiktlig måte. Navigasjonsmenyen er veldig brukervennlig og lar deg enkelt manøvrere maskinen med høy presisjon.

På skjermen har du har også enkel tilgang til informasjon om hydraulikk, trykknivåer, kjøling og annen nødvendig driftsoperasjonell data.

Det luftfjærede setet gir god sittekomfort, og den intuitive joysticken manøvrerer maskinen smidig og effektivt. Hjulgraverens todelte bom øker den operasjonelle fleksibiliteten, slik at arbeidsområdet effektivt tilpasses dine behov.

Maskinen er ypperlig til bruk i både vanskelig terreng og urbane miljøer. Hjulene gjør at gravemaskinen kan flyttes for egen maskin mellom arbeidssteder, slik at man slipper ekstra transport. I tillegg gir hjulene minimalt med skade på underlaget sammenlignet med for eksempel stålbelter.

En solid partner

SANY er en solid partner og en av verdens ledende produsenter av gravemaskiner. De setter av 5-7% av alle inntekter hvert år, til forskning og utvikling. Dette betyr at en ny hjulgraver fra SANY er helt i tetsjiktet på teknologi og design, som skal gjøre din arbeidsdag smidigere.

Noen høydepunkter:

  • Alle sveisesømmer er gjort av sveiseroboter for topp stabilitet og holdbarhet.
  • Høy sikkerhet gjennom smarte løsninger som store speil, kamera, sklisikre håndtak m.m.
  • Kvalitet i alle komponenter, som motor fra Deutz, og Bosch Rexroth hydraulikksystem.
  • Imponerende høy ytelse i forhold til pris.

Litt om oss

Sørlandets Bedriftsservice er en totalleverandør av gravemaskiner, skuffer, rotorer, hurtigfester, hammere og ekstrautstyr. Vi leverer til hele landet og hjelper deg gjerne med å finne riktig gravemaskin, eller riktig utstyr til anleggsmaskinen du allerede har.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat. Vi har mange deler på lager og svært god tilgang fra leverandører. Derfor kan vi levere kjapt, slik at du får minimal nedetid på din maskin. Vi satser tungt på kvalitet til en fornuftig pris, slik at du skal sitte igjen med å kjenne at du fikk det du trengte, når du trengte det.

Sørlandets Bedriftsservice er din forhandler av Hjulgraver