Kjøpe minigraver

Vurderer du å kjøpe minigraver, så er du kommet til rett sted. Vi leverer de enestående minigraverne fra SANY.

Minigraverne fra SANY er allsidige flerbruksmaskiner laget for bruk både på byggeplasser og private eiendommer. Maskinene holder et svært høyt teknisk nivå til en veldig god pris i forhold til ytelse.

Toppmoderne hydrauliske systemer gir maksimal brukerkomfort, og gjør arbeidet enda enklere og tryggere. Det er nesten overraskende hvor høytytende disse små gravemaskinene kan være.

Ta gjerne kontakt med oss her dersom du har spørsmål, eller trenger et prisoverslag.

Vedlikehold og drift

SANY designer utstyr som skal vare lenge og få jobben gjort. De små minigraverne manøvreres enkelt, selv på trange områder og har en rekke fordeler som gjør dem veldig brukervennlige:

  • Effektivt støtdempende system
  • Optimalisert kraftutnyttelse med lave utslipp
  • Tilgangspaneler i solid metall
  • Justerbar bredde på understell
  • LED arbeidslys

Alle deler som kan trenge vedlikehold er lett tilgjengelige fra bakkenivå, slik at kontroll og vedlikehold kan gjøres raskt og effektivt. Dette støttes av en av markedets beste produsent-garantier, slik at du kan være trygg på at maskinen kan holdes i drift år etter år, med minimal nedetid.

Kvalitet som standard

Sørlandets Bedriftsservice er en totalleverandør av deler og utstyr til anleggsbransjen. Vi satser tungt på å levere kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Derfor passer minigravere fra SANY perfekt i vår produktportefølje, fordi det er akkurat dette de leverer. Skikkelig kvalitet til en fornuftig pris.

Hvordan velger riktig minigraver?

Vi har god kontroll på hvilke gravere som egner seg best til forskjellige jobber, så spør oss gjerne om råd til valg av minigraver.

Det er noen ting du kan tenke gjennom selv også: 

Motorkraft: Du trenger en maskin som er kraftig nok til å utføre jobben, samtidig som størrelse på graveren ikke blir for stor. Tenk gjennom hva du egentlig har bruk for.

Vekt: Du vil helst ikke ha en gravemaskin som er for tung og dermed ødelegger arbeidsplassen din. Med en ergonomisk joystick kombinert med det siste av teknologi, kan maskinen manøvreres lett og elegant, slik at det blir minimalt med skader på terrenget.

Størrelse: En minigraver er i utgangspunktet liten, men det er fort å glemme at den kanskje også må komme seg gjennom en smal port e.l. for å komme frem til arbeidsområdet. En SANY minigraver med justerbart understell kan bli svært smal slik at den slipper til nærmest over alt.

Hydraulikk og redskaper: Hva trenger du av utstyr? Som en totalleverandør kan vi sette sammen riktig maskin med riktig utstyr, slik at du får en optimal arbeidshverdag.

Komfort: Alle våre gravemaskiner har førerkomfort i høysetet. Ergonomi og støtdemping er gitt det høyeste fokus i designprosessen, slik at du får et skikkelig arbeidsverktøy.

Med søkelys på service

Vårt mål er at du skal sitte igjen med en god følelse når du handler med oss. Spør oss derfor gjerne om råd og veiledning dersom du vurderer å kjøpe minigraver.