Tjenester

Totalleverandør - Sørlandets Bedriftsservice

Totalleverandør

Kvalitetsprodukter - Sørlandets Bedriftsservice

Kvalitetsprodukter

Konkurransedyktige priser - Sørlandets Bedriftsservice

Konkurransedyktige priser

Kundeservice - Sørlandets Bedriftsservice

Service og kundeoppfølging

Belter til gravemaskin - Sørlandets Bedriftsservice

Salg av kvalitetsprodukter til anleggsbransjen

Sørlandets Bedriftsservice er en totalleverandør av skuffer, rottorer, hurtigfester, hammerer og ekstrautstyr. Vi samarbeider med flere kjente kvalitetsprodusenter og har til en hver tid god tilgang på produkter.

Vi legger vekt på kvalitet og design på de produktene vi selger. Produktene vi fører kommer fra anerkjente produsenter, og vi tilbyr disse til konkurransedyktige priser som igjen skaper en effektiv og bekymringsfri jobbhverdag for din maskin. Varene vi leverer kommer i skandinavisk standard som er S30-S90. På bestilling kan vi skaffe andre fester, og vi kan også skaffe skuffer utenom standard etter kundens mål.

Service og kundeoppfølging

Sørlandets Bedriftsservice er opptatt av å yte god service og ha god kundeoppfølging. Vi etterstreber fornøyde kunder og vil være tilgjengelig i hele kjøpsprosessen slik at våre kunder blir ivaretatt på en god måte. Vi hjelper deg gjerne å finne rett utstyr til din gravemaskin. Dersom du har spørsmål eller lurer på noe i forhold til din bestilling er det bare å ta kontakt. Bruk kontaktskjemaet eller ring direkte på 950 44 550.